12.1.07

Åbne tanker til min farmor og min kusine som begge er indlagt.


Mange bekymrede men kærlige tanker og bønner for min farmor og min kusine som begge er indlagt med alvorlige lidelser. Jeg holder utroligt meget af dem begge og ønsker inderligt at de må komme sig hurtigt! Da de begge har god humoristisk sans krydrer jeg dette indlæg med en barsk hospitals-joke, som forhåbentligt ikke har noget hold i virkeligheden. Men selv, og måske i særdeleshed, sort humor har i alt fald for mig en befriende effekt på fx tungsind, sorg og bekymring.

4 kommentarer:

Lene Zøllner Jensen sagde ...

Kære Mikkel. Humor kan være en god forløser for hvad som helst og ikke mindst der hvor livet indimellem synes sværest at kapere. Så "thumbs up" herfra hvad angår din "syge" humor. Hvad er der med din kære farmor?
Sidste nyt fra kusinens "indlæg" altså ikke mit, men den yngre af os, så er blodprocenten møj lav. Hun skal sandsynligvis have tilført lidt blod imorgen. Feber har hun vist hele tiden. Infektionstallene er høje og humøret er lavt. Det er ikke hver dag hun har lyst til at tale tror jeg, bliv dog alligevel ved med at gi´hende et ring eller en skriv. Jeg tror alene tanken om at der er nogen der tænker på hende og kontakter hende, - den luner hende. Og da hun rent psykisk p.t. ikke har så meget at hænge sig selv op på, så kan vi da gøre vores til at være den lille "humorknage" eller mentale støtte, hun da ihvertfald kan holde fast i, hvis hun vil. Hvis hun ikke svarer, så send en sms. Varme tanker herfra også til din kære farmor. Knus fra hjertet. Lene

Mikkel Zøllner Andersen sagde ...

Hej Lene
Min farmor skal som blev 80 i december skal igennem en stor rygoperation dels for en diskosprolaps (staves det sådan?), dels skal der fjernes brusk i fem forskellige led, så det ikke længere trykker på nervebanerne. Hun skulle have været opereret i tirsdags, men fik maveproblemer. Talte med Sara forleden og har prøvet igen idag uden held. Vil sende hende en SMS som du siger. Det er godt nok noget skidt med hende også. Øv øv.

Benny sagde ...

Fin joke!

Google+ sagde ...

Ekte Kjærlighet Stave Caster Dr. Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velhavende staver, Beskyttelsesformer, fruktbarhetstasting. Kontaktinfo
(Email: templeofanswer@hotmail.co.uk
Ring, Viber og whatsapp +2348155425481)

Den korteste vej mellem to mennesker er et smil!